GLASBENE NOVIČKE 5.DEL

DEF LEPPARD POTRDILI IZDAJO NOVEGA ALBUMA

Po njihovi video najavi v začetku meseca so Def Leppard potrdili izdajo novega, istoimenskega  albuma. 30. oktobra je tako ižšel CD fanpack in dvojna vinilka, svojim oboževalcem pa bodo ponudili tudi digitalno obliko. Standardni CD bo izšel slab mesec kasneje.
Pevec Joe Elliott: »S preostalimi člani smo se dobili in razglabljali, kako bi izgledalo, če bi izdali dvojno plato. Kar naenkrat smo imeli 12 komadov, dva komada sta nam uspela v naslednjih parih tednih. To je prvi album, kjer nam je uspelo brez problemov in brez pritiskov in mislim, da boste to začutili v naših pesmih.« 

Na vrh članka

ORGASMATRON?...

Najprej so bili KISS kondomi, nato so nas razveselili Rammsteini s svojimi napihljivi vibratorji. Sedaj pa nas legende metala Motörhead pričakujejo s svojo erotično igro, polno spolnih igračk.
Oblikoval jih je en in edini Lemmy Kilmister, ki so ga večkrat razglasili za boga seksa, na Maximovi lestvici seks legend je celo zasedel osmo mesto. V njegovi postelji naj bi se zvrstilo že več kot 2000 žensk. Zato je bila odločitev za nove spolne igračke preoprosta. Vibratorji imajo odtisnjen logo skupine, njihovo maskoto Snaggletootha in mnoge ostale Motörhead brande. Ob lansiranju na trg je Lemmy dejal: » Eden izmed naših prvih komadov se imenuje Vibrator in edina prava poteza je, da imamo nekoč svojega, kajne? Splačalo se je čakati toliko časa.« Izdelali in oblikovali so jih v podjetju Lovehoney.

Na vrh članka

SPEED OF LIGHT – IRON MAIDEN IGRICA

Rečeno je bilo že prej in še enkrat lahko potrdimo, Iron Maiden se stvari lotijo profesionalno. Poleg izdaje novega albuma, ki je samo potrdil njihovo kvaliteto, prihaja sedaj še nova računalniška igrica, ki bo podprla njihov singel »Speed of Light«.  
Igrica je izdelana zelo profesionalno, v ozadnju se sliši melodija Speed of Light, torej, če jo boste slučajno igrali v šoli ali v službi, si le nadenite slušalke in v ozadju pustite odprt kakšen word dokument za vsak slučaj, če pride mimo vaš šef! 

Na vrh članka

RATM IZDALI DVD S POSNETKI LEGENDARNEGA KONCERTA LIVE AT FINSBURY PARK

Eagle Rock Entertainment je naznanil izdajo DVD-ja in Blu-ray s posnetki iz koncerta Rage Against The Machine ‘Live at Finsbury Park’. Posnetki tega neverjetnega koncerta prikazujejo njihove največje uspešnice, kot so ‘Killing in the Name’, ‘Bulls on Parade’, ‘Sleep Now in the Fire’ in mnoge druge.

Na vrh članka

TOM WAITS POSVETIL SVOJO PESEM KEITHU RICHARDSU

Tom Waits se je z orginalno pesmijo v svojem stilu, z največjo pozornostjo, ki mogoče že meji na malce čudaško gesto, poklonil svojemu glasbenemu in osebnemu prijatelju Keith Richardsu.
Pesem seveda opeva kitarista Rolling Stones in ga časti pred izidom njegovega prvega LP po 23 letih. Keith je septembra izdal LP z naslovom ‘Crosseyed Heart’, ki ga je začinil s prvim singlom Trouble.
Ne samo, da sta Tom in Keith dobra osebna prijatelja, tudi na glasbenem področju sta mnogokrat sodelovala. Njuno najbolj odmevno sodelovanje je bilo ravno na Tomovi plošči Rain Dogs.

Na vrh članka