Horo(r)skop

Želite vedeti, kaj vam bo prinesla noč čarovnic? Preberite našo napoved, da izveste, ali bodo prihajajoči dnevi uresničitev sanj ali pa morda nočna mora.

OVEN

Na zabavi za noč čarovnic pri prijateljih boste spoznali osebo, ki je vse, kar iščete: prijazna, inteligentna, s čudovitim smislom za humor. V naslednjih tednih se bosta dobila še večkrat in imeli boste občutek, da bi to lahko na dolgi rok postalo nekaj resnega. Povabljeni boste celo na posebej pripravljeno domačo večerjo, ki bo naravnost odlična – vse dokler ne boste vprašali, kakšno meso jeste, da je tako posebnega okusa ...

BIK

Ko boste zvečer ven nesli smeti, se bo iz teme nekaj oglasilo. Pogledali boste, od kod prihaja zvok in našli … majhnega netopirčka! Bitjece boste tako vzljubili, da ga boste posvojili in mu nadeli ime. Pa kaj, če vsi mislijo, da je z vami nekaj narobe? »To je divja žival!« »Kaj če ima kako bolezen?« Ne poslušaj jih, Piki, samo ljubosumni so.

DVOJČKA

Šli boste na žurko, kjer boste strastno zaplesali z zamaskiranim neznancem oziroma neznanko. Tudi brez spregovorjenih besed, čeprav bosta komunicirala le z gibi in dotiki, bo med vama bo čutiti neko posebno energijo. Ker se bosta res ful zaštekala, se bosta na koncu večera odločila, da izmenjata kontakt. Snela bosta maski ... in ugotovili boste, da je pod masko vaš bivši oziroma bivša. 

RAK

Ne boste se zmenili za noč čarovnic, ampak boste praznične dni raje izkoristili za skok na Tenerife in sive jesenske dni zamenjali za teden dni ležanja na plaži. Pot do tja pa bo vse prej kot gladka: na jutro odhoda boste zaspali in skoraj zamudili let, nato pa bo letalu odpovedal motor in strmoglavilo bo na samoten otok v Atlantskem oceanu, kjer boste našli le kupe človeških kosti. Povrhu vsega pa vam bo letalska družba še zapravila kovček.

LEV

Prijatelji vam bodo predlagali, da greste skupaj v hišo strahov. To se vam sicer zdi ful otročje, pa tudi potrata časa in denarja, ampak ker ne želite biti totalni špilferderber, se boste pustili prepričati. Ko boste prispeli, se vam seveda nič ne bo zdelo strašno: itak gre samo za kup plastičnih rekvizitov, pa to je samo še ena uvožena marketinška fora. Ko bi bili vsaj malo manj pozorni na rekvizite, bi vedeli, da vas bodo prijatelji tako zelo prestrašili, da vam bo od strahu pobegnilo v hlače (oblecite nekaj temnega).   

DEVICA

Zjutraj na noč čarovnic še vedno ne boste imeli planov za zvečer. Na Facebooku boste v zadnjem trenutku našli oglas za nek dogodek v veliki zapuščeni hali. Kar hecna lokacija, ampak saj je noč čarovnic in itak nimate druge opcije. Ko pridete tja, boste videli, da so vsi oblečeni v dolge, temne halje s kapucami. Ravno ko boste pogruntali, da je to mogoče kult, se bodo za vami zaloputnila vrata in vse oči se bodo uprle v vas ...

TEHTNICA 

Ko boste začeli izrezovati bučo, vam bo z vso težo padla na nogo in zlomila palec, ampak se boste ob vrnitvi z urgence odločili, da jo želite vseeno izdolbsti. Pri izrezovanju vam bo nato zdrsnil nož in porezali si boste dlan. Ko boste vstali, da bi šli po obliž, se boste z zlomljenim palcem udarili v nogo mize, buča pa se bo skotalila na tla in se razletela. Naslednje leto dajte samo obesit kakega duhca.  

ŠKORPIJON

Letos vam ni do mask, buč in glasnih partijev: raje bi preživeli čisto običajen, miren večer doma. V praksi to pomeni, da boste ob osmih zvečer zaspali na kavču ob grozljivki z eno roko v vrečki čipsa in sanjali, da zamujate v šolo, ker vas Freddy Krueger in Michael Myers lovita po dvorišču. 

STRELEC

Že od julija delate na svojem kostumu. Imeli ste res top idejo, ki se je gotovo ne bo spomnil nihče drug. Narisali ste skico, kupili vse potrebne materiale ter ure in ure rezali, lepili, šivali in popravljali, dokler ni izpadlo točno tako, kot ste si zamislili. Žal pa vas čaka hladen tuš: ne samo, da skoraj nihče ne bo vedel, kaj predstavljate; na zabavi, kamor greste, bo še ena oseba, ki je imela povsem isto idejo za kostum, ampak bo izgledala bolje kot vi. 

KOZOROG 

Večer pred nočjo čarovnic se boste spomnili, da želite okrasiti stanovanje, ampak ne boste imeli skoraj nobenih okraskov (razen tiste pajčevine v kotu, ki jo ignorirate že najmanj od 1. maja). V nabavo se boste odpravili v najbližjega Tedija, kjer pa ne boste našli niti ene stvari, ker boste ugotovili, da prodajajo že same božične okraske. Naslednje leto poskusite pred 15. avgustom.  

VODNAR

Se vam samo zdi ali luč v kuhinji shrljivo utripa? Če malo postojite in poslušate, slišite tudi globoko zavijanje? Imate včasih tisti nepogrešljiv občutek, da vas nekdo gleda, ko se obrnete, pa ni nikogar? Brez skrbi, samo žarnico je treba zamenjati in odmašiti cevi. Nimamo sicer pojasnila za tisto tretjo stvar, ampak saj verjetno ni nič takšnega.  

RIBI

Z masko boste tako kot za vsako noč čarovnic odlašali do zadnjega trenutka in naenkrat bo prepozno, da bi kaj nabavili. Saj veste, kaj to pomeni: pojdite v sobo, odprite predal, vzemite ven rdeče plastične rogove in se tako kot vsako leto vdajte v usodo. Ne pozabite si lagati, da boste prihodnje leto manj leni.

Na vrh članka