NEVERJETNO DVOJNO ŽIVLJENJE 30-LETNICE

ČEZ DAN LASTNICA KOZMETIČNEGA SALONA, PONOČI VODJA MAMILARSKE ZDRUŽBE

Leanne Duffin (31), njen oče Brian (66) in 19-letni Jordan Whittle, so nekega sredinega popoldneva naročali kosilo v pubu nekje v Walesu, ko so nenadoma v bar vdrli policisti in jih vse aretirali. 
Cela soseska je bila v šoku. Sosedje so se pogovarjali, kaj se dogaja. Lahko pa rečemo, da takšne akcije zaspano mesto Llanrug še ni nikdar doživelo.

TO JE BIL PRVI PRIMER, DA JE HČERKA VODILA TAK POSEL, KATEREMU JE BIL
PODREJEN CELO OČE.

Odkrili so, da je bila Leanne glavna v tajni združbi, ki je tam preprodajala drogo. Skozi leta ji je posel cvetel in postala je  tako močna, da si je začela domišljati, da je nedotakljiva. In to jo je stalo glave.
»To je bil prvi primer, da je hčerka vodila posel, v katerem ji je bil podrejen celo oče. Zanimivo je, da so pod njo bili sami moški, kar v mamilarskem  svetu vsekakor ni običaj«, so povedali na policiji.
Redko je tudi, da je ženska vodja organizirane kriminalne združbe.
Včasih je dekle ali pa žena vodje sokrivec, ampak nikoli ni bila ženska vodja. In ta primer je še posebej zanimiv ravno zaradi tega dejstva.
Njen kozmetični salon imenovan Cosmopolitan, katerega vhod je obarvan v neonsko roza in zeleno barvo,  je bil odlična krinka za njene prestopke. Uspešna poslovna ženska z roza lasmi je naredila odličen posel s solariji, v ozadju pa je šlo za pranje »umazanega« denarja v salonu. 
Ni znano, kako dolgo se je ukvarjala s prepovedanimi posli, ampak policija je prepričana, da so v zadnjih 15 mesecih njeni preprodajalci prodali 4 kilograme kokaina, ki je na ulici vreden 200.000 funtov in 6 kilogramov marihuane, vredne okoli 60.000 funtov.
Diffinova je prikazovala, kako ji gre s salonom odlično in si je nabavila luksuznega Range Roverja. Znanci so se čudili, da ji gre posel tako dobro, ampak nobeden ni posumil na posel z drogo.

POD NJO SO BILI SAMI MOŠKI, KAR V DILERSKEM POSLU VSEKAKOR NI OBIČAJ, SO
POVEDALI NA POLICIJI.

Policija pravi, da je nemogoče, da nobena od strank ni posumila na to, da se je v ozadju salona prekupčevalo z drogo, ampak vse stranke so zanikale, da bi vedele karkoli o tem.
»Bila je izjemno dostojno in priljubljeno dekle,« pravijo sosedje iz ulice. »Ne morem verjet, česa je bila sposobna. Nikoli ne bi posumila. Meni je zelo pomagala pri bolezni kože. Pri njej je bilo zelo sproščeno, ni imela niti zaklepanja na vratih, bila je zelo prijateljsko naravnana. Malo ekscentrična. Imela je svoj stil in odlično ga je obvladala«, je povedala ena od strank.
Bila je tudi zelo aktivna na Facebook strani salona. Nekateri so jo zaradi tega oboževali, drugim pa je bila trn v peti.
Policisti, ki so delali na primeru, so dejali, da je bila kljub svojemu videzu neverjetno normalna in realna oseba, niti malo podobna vodjem narkomanskih združb, o katerih beremo sicer.
Razen očeta in mladeniča Whittlea, ki ni imel družine, sta bila v združbi še dva 50 let stara moška, ki sta izvrševala vsa njena navodila in dostavljala pošiljke klientom. Duffinova je predstavljala »možgane« združbe in se ni ukvarjala z umazanimi posli.
Zanimivo je, da ko so trojico prijeli, je Duffinova  med potjo do postaje klepetala s policijskimi uslužbenci, kot da bi prišli v njen salaon na masažo. Govorila je o svojem življenju in kako se ukvarja s plesom. Policist pravi, da je bila najbolj zaskrbljena za svojega očeta, za sebe ji je bilo vseeno.

USPEŠNA ŽENSKA Z ROZA LASMI, JE NAREDILA ODLIČEN POSEL S SOLARIJI, A V OZADJU JE ŠLO ZA PRANJE ''UMAZANEGA'' DENARJA.

»Ona je prava očkova punčka. On ji je omogočil vse v življenju. Prosila nas je, da ga pazimo, ker ima težave z zdravjem in da popazimo, da bo s seboj vzel zdravila.«
Duffinovo so poslali v pripor. Nedavno je bila obsojena na 8 let zapora, njen oče jih je dobil 6, Whittle pa 3,5 let.

Na vrh članka