NAJBOGATEJŠA ŽENSKA NA SVETU PRAVI...

V kolikor ste se kadarkoli začeli spraševali ali se bogati ljudje počutijo zapostavljene oz. ali je res, da  jih ne razumemo in da v resnici sočustvujejo in občutijo bolečino revnih ljudi, vam predstavljamo najbogatejšo žensko na svetu, avstralsko rudarsko tajkunko Gino Rinehart, ki je podelila nekaj nasvetov.
“Če zavidate tistim, ki imajo dosti denarja, ne smete samo sedeti na riti in se smiliti sami sebi.”
“Delajte karkoli, da lahko posledično zaslužite več denarja -- zapravite manj časa za popivanje, kajenje ali pa za druženje s prijatelji in raje porabite ta čas za delo.”
Rinehartova je zaslužila denar na staromoden način ... podedovala ga je. Bogastvo njenega družinskega rudarskega podjetja je ocenjeno na nekje okoli 30 milijard dolarjev, kar jo naredi za najbogatejšo avstralsko osebo in hkrati najbogatejšo žensko na Zemlji.
Za vzpodbudo je dejala tudi tole: “Omejitev za to, kako postati milijonar, ni”.
“Postanite eden izmed tistih, ki trdo delajo, investirajo ter gradijo in tako hkrati odpirajo nove zaposlitvene možnosti ter priložnosti za ostale.”
Kdo bi si mislil, da je to tako lahko?!
Zakaj so ljudje revni? Rinehartova za to krivi “socialistično”, proti-podjetniško državno politiko. In sočasno poziva avstralske politike, naj znižajo minimalno plačo ter znižajo davke.
“Milijonarji in milijarderji, kateri želijo investirati v Avstralijo, so v resnici tisti, kateri najbolj  pomagajo revnim in mladim,” je dejala. “To skrivnost je potrebno javno razširiti”.
Tako, sedaj je v javnosti.
Bogataši, zahvaljujemo se vam ... mi nismo vredni.      

 

Na vrh članka