KO MA HUDIČ MLADE

IZ NAJSTNIKOVEGA DNEVNIKA

Moj dan se ni začel glih rožnato. Prvo me je zbudlo lastno hrgoljenje.
In ker nisem mogo nazaj zaspat, sem se vstal, skočo do kasla po cajtnge, da bi jih ob kavi in čiku v miru prečito. In ravno, ko sem čital nekaj o fuzbalu mi je čik pado na tištuh in ga zažgal. 

Vedo sem, da bi bil gotof, če bi mati skapirala, da sem bil to jaz. Te sem se pa obleko, in ko sem si jakno zapiral mi je crkno rajflšlus. Ajde, to se nisem nekaj sekiral, ker sem itak mel namen it z avtom. Prijem do avta, se niti prav odpeljem ne s hofa in mi auspuh dol pade. 

Pa stari ej…. Nič, spravim avto nazaj na hof, vzamem pecikl, da grem te pač z njim. Medtem, ko sem pecikl vlačo, sem z njim zadel v špegl od avta in še špegl celi spolamal. V glavi sem mel že celi plac na britofu pripravljen za sebe, ko stara dva ugotovita za avto in me fentata. 


Ja nič, pripravljen na posledice sem šel k omi. Stara je glih mela pripravljen esihflajš pa sem se ga fajn nažrl, ker to mam pune rad. Pol sva mija vdarla tako debato dol, o nekem urmaheru mi je razlagala, v kerega se je zaj na stara leta zacopala. 

Tacajt, ko je ona nakladala o totem njenem novem, ji je žarnica crknila. Te pa sem ji mogo menjat, šel sem po lojtro, ker ona še ma tote visoke strope in ji hoto menjat žarnico, ko mi je nekaj z lufta v oko palo. Pomoje je mogo bit toti omet, ko se ji lušči s stropa, samo se ga noben nea spravi popravit al kak bi reko. To pa mi je totalno dvignilo dekl, ne…. In sem se odločo, da fertik lušnega za mene danes, da sem obupal in da grem še samo pred TV v upanju, da je za dans vsega hudega konec.
 

FOTO: internet

Na vrh članka